View Issue Details

IDProjectCategoryLast Update
0025156AI War 2GUIJun 8, 2021 11:29 am
ReporterLord Of Nothing Assigned ToNRSirLimbo  
Severitytext 
Status assignedResolutionopen 
Product Version3.100 Commander Vision 
Summary0025156: Speed tooltip bug.
DescriptionFor some reason, the spire ships on my home planet display their speed as 20000/1000, instead of 2000/1000. All the other ships on planet I checked seem to be fine.
TagsNo tags attached.

Activities

Lord Of Nothing

Jun 4, 2021 10:41 pm

reporter  

Speed.png (2,895,440 bytes)
Speed.save (407,832 bytes)

Lord Of Nothing

Jun 5, 2021 10:26 am

reporter   ~0061972

Ah, other issue that slipped my mind: I was also starting to test something with the way exowar units are spawned, so that game needs a very small XML mod to load. It really shouldn't affect this issue. I uploaded it on this other issue:
https://bugtracker.arcengames.com/view.php?id=25157

GreatYng

Jun 5, 2021 2:22 pm

reporter   ~0061975

I noticed the speed issue as well; it claims a casual 2,0000/1,000 speed, but still flies as fast as it should. Only mod I have active is Spire Railgun Shop.
Speedy Boi.png (461,986 bytes)

Lord Of Nothing

Jun 5, 2021 4:42 pm

reporter   ~0061976

Further note: Just seen that the same thing applies to vampire claws, so it's not only the spire, it can be other things with the same speed.

Issue History

Date Modified Username Field Change
Jun 4, 2021 10:41 pm Lord Of Nothing New Issue
Jun 4, 2021 10:41 pm Lord Of Nothing File Added: Speed.png
Jun 4, 2021 10:41 pm Lord Of Nothing File Added: Speed.save
Jun 5, 2021 10:26 am Lord Of Nothing Note Added: 0061972
Jun 5, 2021 2:22 pm GreatYng Note Added: 0061975
Jun 5, 2021 2:22 pm GreatYng File Added: 20000 speed Spire Cruiser.save
Jun 5, 2021 2:22 pm GreatYng File Added: Speedy Boi.png
Jun 5, 2021 4:42 pm Lord Of Nothing Note Added: 0061976
Jun 8, 2021 11:29 am x4000Bughunter Assigned To => NRSirLimbo
Jun 8, 2021 11:29 am x4000Bughunter Status new => assigned