View Revisions: Issue #15638

Summary 0015638: planet-specific auto build engineers (etc) builds the wrong number
Revision Aug 7, 2014 5:38 am by AdamMil
Description If I set the global auto build settings to build 2 Mk I engineers and the per-planet setting to build 1 Mk I engineer, it instead builds 3 (2+1). If I set the global setting to 1 and the per-planet setting to 5, it builds 6 (1+5).

This makes it impossible to have per-planet settings lower than the global settings. It didn't used to be like this (?).

This problem also happens with rebuilders.
Revision Aug 7, 2014 3:48 am by AdamMil
Description If I set the global auto build settings to build 2 Mk I engineers and the per-planet setting to build 1 Mk I engineer, it instead builds 3 (2+1). If I set the global setting to 1 and the per-planet setting to 5, it builds 6 (1+5).

This makes it impossible to have per-planet settings lower than the global settings. It didn't used to be like this.

This problem also happens with rebuilders.
Revision Aug 7, 2014 3:36 am by AdamMil
Description If I set the global auto build settings to build 2 Mk I engineers and the per-planet setting to build 1 Mk I engineer, it instead builds 3 (2+1). If I set the global setting to 1 and the per-planet setting to 5, it builds 6 (1+5).

This makes it impossible to have per-planet settings lower than the global settings. It didn't used to be like this.
Revision Aug 7, 2014 3:36 am by AdamMil
Description If I set the global auto build settings to build 2 Mk I engineers and the per-planet setting to build 1 Mk I engineer, it instead builds 3 (2+1). If I set the global setting to 1 and the per-planet setting to 5, it builds 6 (1+5).

This makes it impossible to have per-planet settings lower than the global settings.